Oud likt jong lekkergeilen

Normaal gesproken houd je een telefoon net als een boek aan de bovenkant hellend naar achteren vast. Dan schieten haar de wildste gedachten door het hoofd. Het is namelijk heel goed mogelijk dat hij stiekem foto's aan het maken is, want de telefoon heeft hij rechtop met de achterkant precies gericht naar het plekje waar Peter en Shirley liggen te zonnen.

Ze beseft dat hij zo prachtige foto's van haar blote billen kan nemen. Shirley verbaasd zich over het feit dat ze deze gedachten aardig opwindend begint te vinden, al weet ze niet zeker of hij echt foto's aan het maken is. Langzaam neemt haar opwinding toe en neemt deze het over van haar preutsheid. Ze besluit heel langzaam één been iets op te trekken, waardoor ze nog iets verder schuin op haar zij komt te liggen, maar waardoor haar jonge kutje steeds meer zichtbaar is en wordt blootgesteld aan de blik van de man.

Nu weet ze het zeker, hij reageert direct en zij ziet dat hij druk in de weer is met zijn telefoon. Ze beseft dat hij zo op afstand een prachtige blik heeft op haar kutje en wellicht door in te zoomen een schitterende close up foto kan maken.

De gedachten alleen al, doen haar sappen stromen en ze voelt hoe een druppeltje vocht uit haar spleetje langs haar been naar beneden loopt. Twijfels zijn weg, zeker nu ze ook ziet hoe de pik van de man zich met schokjes verder opricht en nog groter wordt dan deze al was. De man interesseert dit niets en blijft onbeschaamd zitten en gaat verder met het knippen van foto's, waar Shirley echt geen twijfels meer over heeft.

Volledig in de ban van de situatie, gieren de hormonen door haar lijf, dat maakt dat zij steeds verder haar been tegen haar buik aantrekt, waardoor het beeld op haar, door de zon beschenen billen en de prachtige gladde glimmende schaamlipjes ten toon worden gesteld. De man blijft haar ononderbroken bewonderen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Hij heeft goed door dat zij hem vanachter haar zonnebril gade slaat en met opzet haar benen zo heeft opgetrokken.

Als waardering voor dit schouwspel geeft hij haar een knipoog, waarmee hij haar een indirect compliment wil maken. Deze reactie maakt haar alleen maar geiler en ze begint zand van haar ene bil af te vegen, waardoor haar bilspleet wat meer ruimte krijgt en de man af en toe een glimp van haar strakke kontgaatje opvangt. Even later staat hij op en loopt zonder iets te zeggen, op enige afstand van haar verwijderd naar de zee toe.

Zijn lul is nog half opgewonden en zwiept bij iedere pas van links naar rechts op en neer. Hij schaamt zich daar blijkbaar totaal niet voor. Shirley kijkt hem na en als ze even met haar vingers over haar lichaam veegt en als ze daarbij ook een keer over haar kruis heen gaat, voelt ze hoe een sliertje slijm, afkomstig uit haar kutje wordt uitgesmeerd.

Enigszins verbaasd voelt ze met twee vingers nu tussen haar schaamlippen en ervaart hoe opgewonden ze is. Haar vingers glibberen gewoon door het kutvocht heen. Haar grotje is kletsnat. Ze besluit om even in de zee af te koelen en draait zich naar Peter toe, geeft hem een kusje op zijn wang, die daarop reageert en verbaasd om zich heen kijkt, doordat hij de echte wereld om zich heen weer ziet, omdat hij uit zijn verhaal is gehaald.

Ze trekt één van beide oordopjes uit zijn oor en zegt "ik ga even afkoelen in de zee, blijf jij bij de spullen? Prima, zegt hij en kijkt naar zijn heerlijke vriendin die opstaat en voorzichtig over de keien richting zee loopt.

Dat ze naakt is lijkt ze nu niet erg meer te vinden, bedenkt Peter zich en hij is verbaasd als hij nog iemand anders in zee ziet zwemmen. Was me niet opgevallen dat hier meer mensen zijn, bedenkt hij.

Dan kijkt hij om zich heen en ziet de handdoek van de man liggen en beseft dat ze niet langer alleen op dit strandje zijn. Helemaal goed, dus Shirley durft nu dus ook naakt, met anderen erbij Misschien is dit een eerste drempel die ze over moest en gaat ze op de camping nu ook uit de kleren, hoopt hij. Shirley is het koele water in gegaan en laat zich met de golven wat op en neer drijven. Vanuit de zee ziet ze verderop ook andere strandgangers zwemmen.

Zij gaat nog iets dieper de zee in, en de man komt steeds meer naar haar kant toe, niet opvallend, maar met een subtiele bocht zwemt hij in dezelfde richting als haar. Als hij slechts een paar meter van haar verwijderd is, schrikt ze en wil weer terug naar de kant zwemmen. Ze wordt echter tegengehouden doordat de man haar in het Nederlands aanspreekt. Hij vraagt waar ze vandaan komen en begint een praatje over het weer. Wegzwemmen is nu niet netjes en dus geeft ze hem antwoord, alsof ze elkaar in de stad ergens zijn tegengekomen.

Ze voelt zich zo kwetsbaar, zonder kleding, zo naakt De man komt subtiel dichterbij, wat bij Shirley haar hartslag doet versnellen. Verstijft wacht ze af en geeft ze antwoord op zijn alledaagse vragen. Als hij vlak bij haar is, wend het gesprek. Hij stelt zich netjes aan haar voor en zegt, "ik ben John" en steekt zijn hand boven water naar haar uit.

Als zij hem een hand geeft en een beetje verlegen zegt ik ben Shirley en daar ligt mijn vriend Peter, voegt ze er snel aan toe, om te laten weten dat ze niet alleen is en bescherming heeft mocht het nodig zijn.

De man laat haar hand niet direct los, maar laat ze onder de zeespiegel zakken en trekt haar hand dan mee tegen zich aan. Shirley voelt hoe de rug van haar hand tegen zijn geslachtsdeel wordt gedrukt, waarna hij zijn hand losmaakt, haar pols zachtjes vastpakt en haar vingers om zijn lul heen legt, met zijn hand daar weer overheen. Geen dwang, maar Shirley is te overrompelt om haar hand terug te trekken en ze voelt zijn grote lid langzaam opzwellen. Ik had je wel zien kijken, mij een beetje uitdagen met dat heerlijke lijf van jou John gaat langzaam met zijn hand op en neer, waardoor zij voelt hoe haar hand het velletje over de dikker wordende eikel naar achter trekt en weer terug.

Shirley probeert zich er onderuit te trekken, maar hij houd haar hand stevig vast. Ook haar verbaasde reactie op wat hij zegt heeft niet het effect, want hij vervolgt: Ze schrikt van deze harde bewoording, terwijl hij verder gaat. Op de close up foto is duidelijk te zien hoe jouw kutje in het zonlicht glinstert van het geil, toen jij heel bewust je been optrok, om mij jouw geile kutje te laten zien.

Hij laat zijn hand rustig los, maar als zij haar hand wil terugtrekken, streelt hij over de rug van haar hand en zegt "je mag hem best nog even verwennen hoor, als je dat prettig vind, ik wel in elk geval". John spreekt met een bepaalde humor en straalt een vertrouwde vriendelijkheid uit. Zij doet wat haar gevraagd wordt en haalt, nu volledig vrijwillig, haar hand op en neer over zijn inmiddels stijve lid.

Het formaat geeft haar kriebels in haar onderbuik en maakt haar nog meer opgewonden. Ze masseert met haar hand zijn dikke eikel en gaat steeds sneller op en neer. Ondertussen heeft John zijn hand, onder water, achterlangs over haar billen gestreeld en gaat subtiel heel rustig over haar stevige rondingen, om vervolgens met zijn wijsvinger van boven naar beneden zachtjes haar bilnaad te volgen, echter zo ver, dat nadat hij even over haar gevoelige sterretje is gegaan, direct in dezelfde beweging zijn vinger diep in haar grotje laat glijden.

Ze schrikt hier van, laat zijn geslachtsdeel los en wipt omhoog in het water, om zijn vinger te ontwijken. Maar Hans tilt zijn hand mee omhoog, waardoor dat niet lukt. Wat ben jij een geil dondersteentje zegt hij dan, als hij voelt hoe nat en glibberig haar kutje is. Verschrikt kijkt Shirley op, als ze ziet dat Peter in hun richting kijkt naar wat er in het water gebeurt. Hij kan echter niet zien wat zich onder water afspeelt en denkt dat ze in gesprek zijn.

Shirley is echter bang dat hij doorheeft wat er gebeurt en probeert een pas naar achter te zetten. John blijft haar kutje masseren en houd haar daarmee tegen.

Ze voelt hoe het lekkere gevoel in haar kutje voor nog meer opwinding zorgt. John pakt opnieuw haar hand en begeleid deze terug naar zijn paal. Hij vraagt haar vriendelijk verder te gaan waar ze mee bezig was, wat ze zonder tegenstribbelen direct weer doet. John staat iets schuin achter haar en gaat nu met zijn andere hand voorlangs naar haar kutje en zoekt met zijn zijn middelvinger tussen haar lipjes naar haar klitje, dat hij snel heeft gevonden.

Dan voegt hij zijn wijsvinger erbij en gaat steeds sneller met beide vingers over haar gevoelige knopje, waardoor zij nu echt in extase komt.

Twee vingers over haar klitje, één vinger achterlangs in haar kutje, terwijl zij een stijve pik van een wildvreemde man staat af te trekken. John merkt dat haar orgasme niet ver weg meer is en vraagt haar naar Peter te zwaaien die nog steeds op afstand zit te kijken, maar niets in de gaten heeft. Als ze met haar vrije hand voorzichtig zwaait, roept John hard "hallo.. Juist op dat moment voert John het tempo op en neemt haar klitje tussen zijn vingers, terwijl hij hier zachtjes, maar in snel tempo in knijpt.

Shirley houdt het niet meer en krijgt een fantastisch orgasme, terwijl Peter haar van afstand bekijkt. Een moment later knijpt ze haar benen tegen elkaar, als haar orgasme langzaam wegtrekt.

Ze laat zijn nog altijd stijve pik los en ligt bij te komen van deze heerlijke ervaring in het water. John vraagt om haar telefoonnummer, zodat hij de foto's kan sms-en. Even denkt Shirley na of ze dit wel moet geven, maar dan denkt ze terug aan hoe lekker ze zojuist klaar is gekomen bij deze man. En geeft daarom, al is het met enige argwaan, haar telefoonnummer en herhaalt het nummer voor de zekerheid, waarna ze snel richting strand zwemt om vervolgens met een rood hoofd van schaamte naast Peter op haar handdoek te gaan liggen.

Hij vraagt, "wie is dat? En opgelucht dat er verder niets gezegd of gevraagd wordt, haalt ze versneld adem van de spanning.

Gelukkig dat Peter niets in de gaten heeft gehad Een minuut of tien later, trilt haar telefoon en kijkt shirley verschrikt op Na enige twijfel pakt ze haar telefoon en kijkt waar de melding vandaan komt.

Het is een WhatsApp berichtje. Ze ziet dat hij van John afkomstig is, er staat "Hallo heerlijke, prachtige meid, vertel eens iets meer over jezelf, geile groetjes John". Ze kijkt op naar zijn richting, en ziet dat hij spontaan even naar haar zwaait. Shirley wacht even en weet niet goed wat te doen, maar uiteindelijk lijkt het haar ook wel leuk te reageren, dit kan immers geen kwaad. Dat wist hij echt niet, hij wilde echt geen misbruik van haar maken. Deze reactie werkt bij Shirley juist anders dan John gedacht had.

Ze voelt zich hierdoor gekleineerd en gekwetst. Ze is echt al heel volwassen en geen kind meer. Ze weet echt zelf wel wat ze wil en waarom John nu opeens niet meer geïnteresseerd is in haar, omdat ze toevallig nog jong is, terwijl ze toch echt ouder er uit ziet? Dan troost John haar, want deze reactie had hij ook niet verwacht. Je bent echt een mooie meid, je hebt een prachtig en heerlijk lichaam met alles er op en eraan, maar ik zou je vader kunnen zijn, excuseert hij.

Nou dat is toch prima geeft ze hem terug, leeftijd is immers maar een getal. Ik vond het straks echt heel fijn in de zee. Hoe oud ben jij eigenlijk? Het ijs is gebroken en de berichtjes gaan over en weer. John verteld dat hij 57 jaar is en dat hij gek is op lekkere jonge meisjes, die hij heel graag lekkere dingen wil leren, lekker wil laten genieten en hemels wil laten klaarkomen, zoals ze dat nog niet hebben gehad.

Ook stuurt hij tussendoor enkele prachtige foto's die hij van haar heeft genomen. Ook een enkele close up, van haar heerlijke kutje en kontje. Prachtige foto’s, het maakt haar opnieuw botergeil, te weten dat een veel oudere man dit soort intieme kiekjes van haar heeft gemaakt.

Langzaam gaat het berichtenverkeer een andere kant op, als John haar vraagt op de rug te gaan liggen, maar haar voeten naar zijn kant en heel langzaam haar benen moet openen, zodat hij kan genieten van haar lekkere jonge geile kutje.

Ze twijfelt niet en doet wat haar gevraagd wordt, dit spel van uitdagen maakt Shirley onwijs geil, ze gaat er ook helemaal op in. Ze geniet van de gedachte dat deze oude man alle aandacht heeft voor haar, dat zij hem weet te verleiden.

Ze gelooft hem als hij zegt dat hij vind dat ze mooi is, dat streelt haar ego enorm. De jongens van school zijn wat dat betreft zo'n pubers, die zouden haar nooit zo'n complimenten geven, dit is wat ze nodig heeft.

Natuurlijk ze heeft haar vriend Peter, maar die is erg veel met zichzelf bezig en als ze aandacht van hem krijgt is het meestal eigen belang. De seks is goed, maar kort en heftig. Als Peter is klaargekomen is het meestal afgelopen en ze heeft zich er bij neergelegd dat als ze zelf een orgasme wil hebben, ze meestal zal moeten masturberen.

Dat doet ze vanaf haar veertiende, en vind het heerlijk. Daarom vind ze het niet echt erg dat Peter minder aandacht heeft voor haar behoeften. John kijkt uit op haar prachtige benen, die bij elkaar komen bij haar heerlijk jong kutje, dat prachtig glad is geschoren. Haar schaamlipjes zitten mooi strak rond haar spleetje gevouwen. Nu ze zo ligt is haar venusheuveltje prachtig om te zien, de verdikking net boven haar kutje lijkt op een prachtig heuveltje om vanaf te glijden en daarna in een heerlijk zacht bedje te belanden, waar je je uren zou kunnen vermaken.

Verder naar boven staan twee triomfantelijke prachtige jonge borstjes, stevig recht omhoog gericht, met op de top twee heerlijke kleine tepeltjes, die door de wind, of wellicht haar opwinding hard en stijf zijn.

John kan het zo prachtig beschrijven in zijn berichtjes, Shirley wordt er echt door geraakt en vind het heerlijk te horen hoe zij bewonderd en opgehemeld wordt. John vraagt haar om met de vingers heel langzaam tussen haar lipjes te strelen en af en toe diep in haar geile kutje te steken. Shirley gaat op in de dialoog en reageert terug met opmerkingen als "Stoute John, lekker geilen op m’n jonge natte poesje met die grote harde oude pik van u".

Zo weet John het spel op te voeren, zodat Shirley rustig met zichzelf aan het spelen is, terwijl Peter naast haar ligt te lezen en niet door heeft wat er gebeurt. Intussen weet John een hele serie geile foto's en opnames te maken van dit jonge tienermeisje en al het lekkers dat zij te bieden heeft.

Shirley is bloedgeil, dat duidelijk te zien is aan de overdadige sappen die ze met haar vingers in en over haar kutje uitsmeert dat prachtig glinstert in het zonlicht, terwijl ze terugdenkt aan hoe ze net zijn harde lul aan het aftrekken was. John kan zich bijna niet meer inhouden en wil dolgraag strelen, likken en spelen met dit veel te jonge meisje, die hij heel veel genot zou willen geven en schreeuwend wil laten klaarkomen, terwijl hij zijn zaad krachtig in haar grotje spuit.

Groepsex met een bisex meisje. Mooie lesbische meisjes neuken samen met een dildo. Fetish kinky koppel geilt op plassex. Lekker tiener stel doen een geil vluggertje.

Lekker Spaans sletje laat zich lekker nemen. Geile tieners kunnen lekker neuken. Lekker neuken na school. Sexy milf lekker genomen door de tuinman. Lekker stel maakt amateur porno. Ik zeg lekker kontje. Best wel een lekker kontje. Super sexy tiener groepsseks. Lekker wijf krijgt haar trio. Haar benen wijd gespreid voor haar voorbind dildo. Bisexueel stel neukt aziatisch lekkertje.

..

DOKTER SEX GRATIS SEX DEVENTER

NAAKTE LESBISCHE MEIDEN SPUIT KUTTEN

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Geile tieners neuken er lekker op los ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Geile blondjes gaan los in lesbisch onderonsje.

Nieuwsgierig meisje volgepompt op pornoset. Jonge brunette krijgt er van langs. Geile lesbiennes gaan op tiener tour. Op de markt scoor je nog weleens een lekker koopje. Blanke Bobbi Starr gaat los op negerlul. Drie stijve kantoorpikken rammen er op los. Strak kamermeisje neukt voor gulle fooi. Oma heeft er nooit genoeg van. Lekker tropisch tienertje gaat los tijdens boot tochtje. Lekker tiener stel doen een geil vluggertje. Lekker Spaans sletje laat zich lekker nemen. Geile tieners kunnen lekker neuken.

Lekker neuken na school. Sexy milf lekker genomen door de tuinman. Lekker stel maakt amateur porno. Ik zeg lekker kontje. Best wel een lekker kontje. Super sexy tiener groepsseks. Lekker wijf krijgt haar trio. Haar benen wijd gespreid voor haar voorbind dildo. Bisexueel stel neukt aziatisch lekkertje. Lekker wijf laat je porno kijken zoals het hoort. Zelf porno maken, veel kreunen en in de camera kijken. Openbare sex door een lekker lesbisch stel.

John vraagt om haar telefoonnummer, zodat hij de foto's kan sms-en. Samen de hele dag naakt, dat wordt zeker een vakantie waarbij ze veel, of beter gezegd héél veel seks zullen hebben. Een dikke lul van voldoende lengte en een flinke zak met een paar ballen, die op de grond rusten. Ze heeft een gesloten tuin en heeft alle ruimte om te doen en laten wat ze wil, dus ook topless zonnen is geen enkel probleem. Dat is precies wat hij nodig heeft, bedenkt John zich. En opgelucht dat er verder niets gezegd of gevraagd wordt, haalt ze versneld adem van de spanning. Ze heeft hem helemaal niet zien aankomen.