Poepgat neuken meesteresen

poepgat neuken meesteresen

Dit blanke en donkere bisex meisje pijpen en laten zich n Om de beurt pijpen en worden de bisex meiden geneukt. Een tranny triotje word zijn kont geneukt en zijn lul gep Bisex meisje krijgt een dubbel penetratie met een voorbin Een dikke lul in haar anus en tegelijk een voorbind dildo Tranny bisex trio neuken pijpen vingeren.

Twee bisex tiener meisjes in een trio sex met een oudere man. Dit viertal beleven de geilste bisex ervaring van hun leven. Een bisex trio op het strand. Twee bisex tieners in een trio sex met een oudere man. Bisex boy wordt door vriend in zijn kont geneukt. Hij neukt de bisex vriendin van zijn vrouw vaginaal en anal. Twee bisex meisjes pijpen beffen neuken en trekken hem af. Carlos heeft ook bisex gevoelens zijn vriendin heeft een Zijn bisex vrouw doet mee in de trio sex met haar man en Deze beland op mijn andere bil, en is ook zo hard.

Zonder aarzelen wend ik men blik weer af en kijk naar de grond. Heel even voel ik hoe haar vinger zachtjes over mijn anus glijdt, en een lichte kreun ontsnapt mijn lichaam. Direct daarna verdwijnt haar hand, en een fractie van een seconde later voel ik een slag waar ze al haar kracht ingestoken heeft, het voelt alsof mijn kont in brand staat. Terwijl ik me aan het omdraaien ben, besef ik dat ik ze moest bedanken voor mijn straf en besluit dit maar snel te doen.

Ze kijkt me goedkeurend aan en zegt “vond je het leuk? Zachtjes gaat ze met haar hand naar mijn lul, en neemt hem vast. Ze trekt mijn voorhuid traag naar achter en dan terug naar voren. Ik sta bijna op ontploffen, en zie dat men lul vol hangt met voorvocht. Mijn meesters heeft dat ook gezien en streelt mijn eikel met haar wijsvinger, waardoor er een beetje voorvocht aan blijft hangen. Ze gaat met haar vinger weer naar boven en houdt hem voor mijn mondje.

Zonder te twijfelen sluit ik men mond rond haar vinger en begin hem vakkundig te likken, ik proef mijn eigen geile, bittere voorvocht op mijn tong. Daarna herhaalt ze deze procedure nog eens, en moet ik opnieuw mijn eigen voorvocht van haar vinger likken. Terwijl het bad aan het vollopen is, kleed je je helemaal uit. Wanneer het bad is volgelopen, stop je de kraan, en doe je deze blindboek om.

Je gaat dan naast het bad opnieuw op je knieën gaan zitten en roept me dat je klaar bent voor gewassen te worden. Dan stel ik me snel recht en ga naar de badkamer met de blinddoek, ik laat de kraan lopen tot ik voel dat het lekker warm is, en besluit dan me uit te kleden. Ik hoor ondertussen dat men meesteres de slaapkamer is ingegaan. Na enkele seconden sta ik helemaal naakt in de badkamer en zie dat het bad nog maar halfvol is, ik loop zo geil dat ik mezelf moet inhouden om me niet af te trekken.

Na enkele minuten vind ik dat het bad voldoende gevuld is,en stop de kraan. Ik zet me in de gevraagde positie, en doe de blinddoek om.

Ik span hem goed aan, omdat ik denk dat ze het niet zou appreciëren moest hij loskomen. Ik voel de vernedering en vraag mij af wat er nu gaat gebeuren. Ineens merk ik da ze iets voor mijn gezicht houdt, ik vraag me af wat dat kan zijn. Ze wrijft het even over heel mijn gezicht, en dan hoor ik hoe ze het weggooit. Vervolgens voel ik haar hand weer aan mijn lul, ze wrijft enkel over mijn eikel, en probeert zoveel mogelijk voorvocht op haar vingers te krijgen.

Zoals ik verwacht had, beweegt ze nu haar vinger naar mijn mond die nog toe is, ze strijkt het voorvocht uit over mijn lippen en ik open mijn mond een beetje, en lik voorzichtig haar vinger. Mijn meesteres staat weer op, en ik hoor hoe ze in bad gaat. Heel eventjes neemt ze mijn ballen in haar hand, maar laat ze direct weer los, ik kan het opnieuw niet laten een zachte kreun te lossen.

Ik sta nu gebukt over het bad en nog steeds geblinddoekt. Nadat ik haar rug heb gewassen, zegt ze “Dat was niet zo slecht slaafje, als beloning mag je men voorkant ook doen. Hoewel ik ze niet kan zien, kan ik mij ze heel goed voorstellen. Ik voel hoe een washand men borst raakt, men meesteres ging me wassen. Ze wast me ruw, maar toch niet te hard. Eerst men borst en buik, dan neemt ze men armen en handen. Daarna merk ik dat ze dichter komt zitten en ze gaat met haar arm achter mijn schouder om mijn rug te wassen.

Ik besef dat ik zonder blinddoek een heerlijk zicht zou hebben op haar kutje en borstjes, het idee alleen al maakt me nog geiler.

Nadat ze men rug heeft gewassen beveelt ze me rechtop te staan. Ik stel me direct recht, en ze begint mijn benen te wassen, eerst mijn voeten, dan mijn kuiten, en zo naar boven toe. Ik weet dat mijn lul nu op ongeveer 5cm van haar geil mondje zit, en voel ik dat ze men kontje wast, ze masseert mijn billen erg stevig.

Ik zou er alles voor doen om te mogen klaarkomen, en moet me bedwingen om haar hoofdje niet beet te nemen, en mijn lul in haar mondje te duwen. Ik weet dat nu mijn lul aan de beurt moet komen. Maar dit valt serieus tegen, ze gaat enkele keren over mijn ballen met het washandje, en 2x over mijn lul, en dat alles in een luttele 2 seconden. Toch is het genoeg om mij weer even te laten kreunen van geilheid en ik hoop dat ze verder zou doen. Ik hoor dat ze haar washandje uitdoet en ze wrijft met haar blote handen over mijn kontje.

Ondertussen geeft ze een duw op men rug waarmee ze duidelijk maakt dat ik voorover moet buigen. Ze blijft me duwen, net zo lang ik echt niet meer kan. Ik moet mijn handen voor mij zetten als steun. Ik besef dat zij nu een open uitzicht heeft op mijn kontje. Ondertussen heeft ze het washandje weer opgevist en wast mijn ballen iets grondiger en wrijft traag naar men anus toe. Ineens stopt ze bruusk. Spreid je benen verder! Ze legt haar handen op men billen en trekt ze traag uit elkaar, ik voel dat men kontgaatje bereikbaarder wordt dan ooit.

Ik wrijf traag en zorgvuldig met men ingezeepte vingers en hand tussen men eigen billen. Als ik alles gewassen heb, zegt ze dat het goed is, maar dat ik mijn anus extra moet wassen, met 1 vinger. Ik streel men anus met mijn middenvinger nog een paar keer en ze zegt: Tot mijn verbazing gaat dit relatief makkelijk, en voelt het niet eens zo slecht. Ik word er zelfs geiler van. Na ongeveer een half minuutje zegt ze “Genoeg! Ik doe men blinddoek af, en moet even bekomen van het licht.

Ik zit nu recht in bad op mijn knieën met mijn rug naar mijn meesteres toe. Ik ga ondertussen mijn kutje en kontje eens wassen” Ik stap uit bad en neem een handdoek terwijl ik mezelf aan het afdrogen ben moet ik mezelf echt inhouden om niet naar mijn meesteres te kijken. Ik weet dat ze niets liever wil dan dat ik haar bekijk, omdat ze me dan zou kunnen straffen. Gelukkig kan ik mezelf nog net onder controle houden. Wanneer ik zo goed als droog ben zegt ze: Ga maar naar de slaapkamer en wacht daar op mij op het bed.

Je mag geen kleren aandoen of onder de lakens kruipen. Vertrek maar” ik doe zoals ze zegt, en terwijl ik de badkamer verlaat zie ik dat er enkele kleren klaarliggen, een rode bustier en een doorzichtige zwarte string. Ik had gehoopt haar naakt te zien als ze de slaapkamer binnen zou komen.

Maar met deze geile outfit is de teleurstelling niet zo groot. Ik kom de kamer binnen, en ga midden op het grote bed liggen, wachtend op mijn meesteres. Ik heb me voorgenomen niet aan mijn lul te komen, want als ze het zou zien, dan denk ik dat ik extra straf krijg. Na enkele minuten wachten wordt mijn geduld beloont. Mijn meesteres verschijnt in de deuropening en kijkt me met een geile blik aan.

Ik laat mijn ogen over haar lichaam glijden, beginnend bij haar natte haren, haar ogen met strenge blik en haar geil mondje. Als ik verder kijk zie ik die sexy rode bustier die haar stevige prachtige borstjes verbergen, nog meer naar beneden zie ik dat ze de doorzichtige string aanheeft. Ik weet niet als ik het correct zie, maar het lijkt alsof ze een kaal kutje heeft.

Ze komt de kamer binnen en komt aan de rand van het bed staan. Zet je op je knieën voor mij! Ik zit nu recht voor haar kutje en zie nu duidelijk dat er inderdaad geen haartje te zien is.

Mijn meesteres neemt de boeien die zij blijkbaar onder bed had gelegd, en pakt men hand beet, zachtjes beweegt ze hem achter men rug. Hiermee weet ik genoeg en werk gewillig mee, ik bied ook men andere arm aan. Ze gespt men beide handen zo hard mogelijk vast. Vervolgens zet ze zich naast mij op de zijkant van het bed, ze spreidt haar benen, en neemt mijn hoofd met haar beide handen vast. Ze trekt mijn hoofd bruusk naar haar kutje,ik probeer tegen te spartelen, maar dit lukt niet, ik draai mij dan maar in haar richting zodat het geen pijn meer doet.

Dit is wat ze wou, want nu laat ze me los en kijkt me opnieuw geil aan. En ze drukt men hoofd met haar handen tegen haar string. Ik lik de stof zoveel ik kan, want ze blijft men hoofd vasthouden.

Even later duwt ze men hoofd weg en zegt “Nu mag je eens bewijzen als je het waard bent men slaafje te zijn”. Ze staat op en trekt haar string uit. Ik heb nu uitzicht op mijn meesters haar kaal en nat kutje. Ze komt vlak voor me staan zodat het topje van mijn neus haar schaamlippen raakt. Ik begin haar te beffen terwijl ze me blijft duwen, mijn neus is al helemaal nat van haar kutsappen. Ik probeer mijn meesteres zo goed mogelijk te beffen om op een goed blaadje te komen.

Af en toe neemt ze mijn hoofd beet en wrijft express met mijn gezichtje over haar kletsnatte kut, zodat heel men gezicht besmeurd wordt. Continu heeft ze haar handen rond men hoofd of in men haren, zodat ze me altijd kan controleren. Na enkele minuten zet ze een stap achteruit en kijkt me aan, ze kijkt naar mijn besmeurde hulpeloze gezichtje.

Ik begrijp het niet, ik dacht dat ze het leuk vond. Mijn meesteres gaat terug op de rand van het bed zitten en doet teken dat ik vlak voor haar moet komen zitten. Opnieuw pakt ze me bij de haren beet, en duwt me in haar poesje. Deze keer kan ik zelfs bijna niet ademen, maar toch probeer ik haar zo goed mogelijk te likken. Telkens ik naar lucht hap duwt ze me terug met mijn neus tegen haar kutje.

Ze legt zich neer op het bed en sluit zachtjes haar benen zodat ze mijn gezicht klem houdt. Ik zie in haar ogen dat ze het leuk vind, en blijf haar kutje likken. Af en toe neemt ze weer men hoofd vast en probeert het zoveel mogelijk te besmeuren. Ze gaat zelfs even terug rechtzitten en probeert men neus zo diep mogelijk in haar kutje te stoppen. Na enkele minuten duwt ze me weer weg, deze keer met haar voeten.

Ze zegt niets, maar de blik in haar ogen zegt duidelijk dat ze niet tevreden is, ze is zelfs kwaad, heel kwaad. Ze komt uit bed, pakt men armen beet, en trekt me aan men armen omhoog.

Ze duwt me op het bed en zegt: Dit ligt echt niet comfortabel met mijn stijve lul. Gelukkig zegt ze snel daarna: Ik besef dat dit ook niet zo een goede positie zou kunnen zijn, en gelijk heb ik. Dit was niet haar hand, dit was iets anders, een stok of een zweepje ofzo, dit doet veel meer pijn. Doordat mijn handen nog steeds geboeid zijn op mijn rug, bevind ik mij ook in een moeilijke positie, waardoor ik nog meer pijn heb. Ik probeer recht te komen, en net als ik bijna recht zit, geeft ze een duw in mijn rug, omdat mijn handen nog steeds geboeid zijn, kan ik hier niets tegen beginnen, en val terug op het bed.

Opnieuw probeer ik me recht te zetten, deze keer laat ze me begaan. Als ik rechtzit zie ik hoe ze met haar hele hand herhaaldelijk door haar kutje streelt, daarna kijkt ze me aan en legt haar natte hand op mijn kaak. Ze streelt met haar natte hand men gehele gezicht. Dit maakt voor mij niet veel uit, wan men gezicht is nog steeds vuil van toen ik haar moest beffen. Dan gaat ze met haar vingers over men lippen en in men mond, ik probeer haar vingers zo zorgvuldig mogelijk af te likken.

Wanneer ze proper zijn, haalt ze ze er weer uit. Ze gaat met haar vingers naar mijn lul, en streelt mijn eikel. Ze probeert zoveel mogelijk van mijn voorvocht te verzamelen, en wanneer dit gebeurt is, brengt ze haar vinger naar mijn mond. Ze smeert mijn voorvocht uit over mijn gezicht, en vooral over mijn mondje, zodat ik het meeste kan oplikken, dat doe ik dan ook, omdat ik besef dat dit haar bedoeling is.

Ik proef opnieuw mijn eigen sperma in mijn mond.

.

Donkere meesteres oma gangbang

Poepgat neuken meesteresen

Poepgat neuken meesteresen Mijn meesteres staat weer op, en ik hoor hoe ze in bad gaat. Ik zie haar mooi kontgaatje en een kletsnat kutje. Ik voel de trillingen tot in mijn buik, dit stimuleert me alleen maar meer. Ze trekt mijn voorhuid traag naar achter en dan terug naar voren. Carlos heeft ook "poepgat neuken meesteresen" gevoelens zijn vriendin heeft een En je mag alles op mijn borstjes spuiten. Als ik verder kijk zie ik die sexy rode bustier die haar stevige prachtige borstjes verbergen, nog meer naar sex rimmen negerinnen kutje zie ik dat ze de doorzichtige string aanheeft. Heel even voel ik hoe haar vinger zachtjes over mijn anus glijdt, en een lichte kreun ontsnapt mijn lichaam. Mijn meesteres gaat terug op de rand van het bed zitten en doet teken dat ik vlak voor haar moet komen zitten, poepgat neuken meesteresen. Ik besef dat zij nu een open uitzicht heeft op mijn kontje. Ik ben blij met dit compliment,en bedank haar daar ook voor.